Olajcseppek a vízen - 365 photo challenge 2021 #001

Elég sokat gondolkodtam a tavalyi évben hogy kellene idénre valami, nagyobb hosszan tartó projekt, ami kicsit valami rendszer felé terel. A tripodcastben beszéltek erről a 365 photo challengeről, és nagyon megtetszett. A lényeg hogy fotózz minden nap olyan témában amit választasz,amihez kedved van. A lényeg hogy fotózz! 


Nagyon sok fotóötlet van amit kiszeretnék próbálni,de valahogy sosem vitt rá a lélek. Talán mert sehogy se lehetett valami koncepció szerint az oldalhoz adni. De így most pont kapóra jön ez a dolog.

Az első ilyen az olajcseppek a vízen alulról megvilágítva valami kis színes háttérrel, jelen esetben telefont tettem alá. Nem túl bonyolult összeállítani a dolgokat, Egy átlátszó üvegedény, egy kis víz és kis étolaj. Aztán az egészet felkeverni és próbálkozni a dolgokkal. Mivel az olajcseppek, nagyon nem akarnak megállni egy helyben, ha meg megállnak akkor szinte azonnal összeolvadnak, így nem volt egyszerű dolgom. De elég látványos kis alkotás lett a végére.

Szeretnék minden nap kis rövid cikkel jelentkezni erről a projektről, és nagyon remélem hogy nektek is tetszeni fog. Kommentben mondjátok el a véleményeteket a képről, illetve erről az egész projektről. 

Megjegyzések