365 challenge egy hét után

Amikor elhatároztam, hogy belekezdek ebbe a projektbe nagyon nem volt elképzelés hogy miként is fog működni. Egyrészt megtalálni rá az időt minden nap, másrészt pedig addigra az ötletet is össze kell rakni, mi legyen a kép aznap.

Az idő volt a kisebb gond, itt ebben a vírushelyzetben és tilalmakkal, könnyen megoldható. A napi kép témája viszont már nagyobb kérdésnek tűnt eleinte.
Nem akartam ezt is rá húzni a megszokott témákra, tehát autó, motor, vonat és ilyenek. Hanem szabadon kísérletezni mindennel. Nagyon sok olyan kreatív téma, és kép van, amit jó ideje szeretnék megvalósítani, de vagy nem maradt rá energiám, vagy nemes egyszerűséggel éppen egy annyira autós időszakban voltam, hogy nagyon nem illett volna bele az oldal tematikájába.

De most itt a korlátozás, nincs rendezvény, se találkozó, így szépen átlehet kicsit alakítani az oldalt. Eltolva egy minimálisan a blog irányába, valamint témákban színesíteni. Erre ez a lehetőség kiváló, és jelenleg annyi ötletem van, hogy a következő két hónap simán ki van töltve. Feltéve persze, ha be tudom szerezni a dolgokat.

Nektek hogy tetszik eddig? Van aki esetleg megpróbálja?
Kommentben jöhetnek a véleményeitek! 

Megjegyzések