Élménybeszámoló: Devecseri werk fotózás

Pár héttel ezelőtt szólt Dani, hogy lesz Devecseren egy karácsonyi témájú autós jótékonyság, és fotózási lehetőség.
Természetesen úgy voltam vele, hogy ott a helyem, már csak azért is, mert öröm látni mindig a Polizei BMW-t keresztbe csúszni, illetve az a kék Mercedes nagyon is bántotta a fantáziám.

Az ottani vasútállomáson volt a találkozó, majd onnan indultunk el hátrafelé egy alacsony forgalmú ipari út felé, amit lezárhattak a forgatás idejére. A videót a CMC Media csinálta aminek eredményét lejjebb láthatjátok a videóban (Ha eddig persze nem láttátok)

A srácok neki álltak a videót csinálni, én meg közben élveztem a műsort, és igyekeztem a lehető legtöbbet fotózni miközben a srácok fel, alá haladva csúszkálnak a videót megalkotva az előre megbeszéltek szerint. 


A legtöbb jelenet többször is, több szemszögből is fel lett véve, így volt bőven lehetőség mind a négy autóról bőven változatosan alkotni. Majd utána következett a finálé amikor Dani egy helyben égeti a színes gumikat és a többiek köröznek körülötte. Itt jött közbe egy kis apró malőr, vagyis inkább érdekesség (Ha persze lehet annak nevezni) Daninak a hátsóféke a hosszan tartó gumiégetés miatt, finoman szólva is brutálisan felizzott és a fékpofák lángolni kezdtek.


Szerencsére nem történt semmi nagy gond, de azért a poroltó készenlétben volt, biztos ami biztos alapon. Elképesztően látványos volt, de tényleg örülök hogy semmi nagyobb gond nem volt. Sikerült jó pár gumit kivégezni, és így mondhatni hogy méltón gumifüsttel lezárni az évet.


Ezek után volt egy kis jótékonyság, egy család számára akik az amúgy is nehéz évet, még nehezebben élték meg egy szerettük elvesztésével. Ő nekik lett átadva pár ajándékcsomag és fenyőfa, hogy az ünnepek kicsit könnyebben teljenek nekik.


Ezek után már a csak a takarítás volt hátra, és mivel ott volt éppen a mosó így lehetett menni lábon azonnal autót mosni a nap zárásaként.
Egy nagyon remek nap volt, igazán megható és felejthetetlen pillanatokkal. Örülök hogy ha csak kicsit is,de részese lehettem.

Kommentben mondjátok el a véleményeteket a videóról és kövessétek be a CMC Media oldalát vagy csatornáját.

Megjegyzések