Rábaringi kalandok

A Rábaringre mindig örömmel járok fotózni, hiszen a helynek van egy különleges hangulata. Nagyon technikás, és egyben gyors pálya is, miközben brutális módon tudja gyilkolni a technikát, a pilótákat és a gumikat. Na de ne szaladjunk ennyire előre....
Kora reggel valamivel 6 óra után érkeztem meg a kapuhoz, és kellemes meglepetés volt, hogy egyrészt nem kellett a dombon felfelé araszolni, és égetni a kuplungot. Másrészt pedig a nem rég leaszfaltozott szakaszok a kapu előtt, nem verték szét a futóművet. 
Miután leparkoltam, egyből a szervizpark felé vettem az irányt, hiszen a nap egyik legjobb része a kora reggeli készülődést figyelni, és váltani pár szót a résztvevőkkel ilyenkor,hogy ki mennyire bizakodó vagy mit vár a naptól egyáltalán. 
Időközben sikerült összeszedni Krisztit is, aki kis késessel érkezett, és sikerült neki már kora reggel egy felejthetetlen élményt nyújtani Tehel Karcsi által, hiszen beülhetett a Swift volánja mögé.
Az ugratónál kezdtünk, hiszen az mindig nagyon látványos rész, és kora délelőtt még a fények is tökéletesen állnak hozzá. Bár első órában mindenki nagyon óvatosan jött, azért ahogy telt az idő egyre komolyabb repüléseket mutattak be a pilóták, kezdetben 1 kerékkel, majd 2, 3,és végül voltak akik semmit sem spórolva, 4 kerékkel a levegőben tudták le a lassító szerepét betöltő szintkülönbséget.
A Prauer testvérek beesésén kívül sok említésre méltó dolog nem igazán történt, de cserébe volt sok látványos ugratás, és gyönyörűen rajzolt ivek a kanyarokban.
Ebéd után a medencében folytattuk a fotózást, én leginkább svenkkekel, mert volt pár elképzelés amit szerettem volna mindenképpen megvalósítani. Szerencsére sikerült a legföbb vágyam, álló füstölő kerékkel Ladát fotózni. 
Sok időt nem töltöttünk ott, hiszen a pokoli meleg ugyancsak megevett addigra minket, és még a driftre is szerettünk volna lenézni. Ahol meg ahogy telik az idő vészesen fogynak a gumik, így igyekezni kellett ugyancsak.
A srácok most sem okoztak csalódást, gyönyörű ivekkel, és hatalmas füsttel ajándékoztak meg minden nézőt a pálya szélén.
Összeségében egy pokolian meleg, de remek nap volt ez az edzés. Javarészt sikerült minden elképzelést megvalósítani, és s már várom a szeptemberi futamot, hogy újra láthassam amint gépészkednek az indulók. 
Köszönöm hogy elolvastad, és ha te is kint voltál kommentben írd meg, higy érezted magad. 

Megjegyzések

  1. Nagyon jól éreztem magam, a közös bandázásunk csak fokozta a hangulatot! Köszi minden csepp vizet nektek és az új kedvenc útvonalamat a medencétől a szervizparkig :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése