Eins, zwei, Polizei - BMW E36

 Második interjúra László Danit csíptem el, az augusztusi Bakonyszlalom futamon nagyon elvitte a showt a BMW volánja mögött. Az autó eredetileg egy 320i, sor6 és 150 lóerő. A fejlesztés innen indult.


Mikor és milyen állapotban került hozzád az autó?
Az autót 2018 februárjában vettem Szilárd barátomtól, aki már ráfestette ezt a polizei dizájnt, és valószínűleg pont emiatt is tetszett meg. Igazából a polizei felirat és a hegesztett difin kívül minden gyári volt mikor hozzám került.

Milyen átalakításokat eszközöltél rajta eddig?
Először talán a futóművel kezdtem. Kapott egy FK állítható futóművet, kipakoltuk teljesen a belsejét, kapott 2 kagyló ülést, 4 pontos övet, sport kormányt, hidrós kézit, kapcsolható ventit . Ajtókba üveget kicseréltük polikarbonátra.
Hátulját kivágtuk, előre hátra kapott Bash Bart,
megkapta a Zozo Fab Garage féle drift lengőkart és egy szett Valino semi slick gumit előre.

Hogyan ertekelnéd, illetve miként élted meg az első versenyed?
Augusztusi Bakonyszlalom volt az első versenyünk, ahol küzdöttünk rendesen mert kisebb technikai gondunk akadt. Persze nagyon hamar körbe álltak, és úgy hogy nem ismertünk ott senkit mindenki jött segíteni nekünk, ami nagyon jó érzés volt. Miután kisegítettek minket alkatrésszel, végre rajthoz tudtunk állni. Viszont az autó nagyon orrtolós volt, nem volt tapadásunk elől. Szóval kicsit szenvedős volt a nap. De így is úgy mentem haza, hogy huhhh jó volt ez a nap.


Mik a terveid, illetve elképzeléseid a 24.-i versenyre?
24.-i versenyre az a tervünk autózzunk egy jót . Voltunk párszor gyakorolni, talán picit már jobban megy. Megpróbálunk minél többet keresztbe menni, hogy a közönség jól érezze magát. Ez lesz a második versenyünk, nagy elvárásaim nincsenek. A lényeg hogy az autó bírja

Mit tervezel a jövőben?
BMW mellet elkezdtem építeni egy picit komolyabb csapatós gépet, ami nem titok egy 1973 állólámpás merciből fog születni. Persze emellett minél több versenyre eljutni a bömbivel.


Ha szeretnéd te is bemutatni az autódat, motorodat, vagy egyéb járművedet a blogon, dobj egy üzenetet az oldalon. Ha pedig további cikkek érdekelnek, iratkozz fel a blogra, bal oldalt a rendszeres olvasók közé.

Megjegyzések